Teneriffa

Sista veckorna så har vi ju försökt att hitta en semsterresa, inte världens lättaste då det är vääldigt urplockat, och det lilla som finns är jättedyrt. Speciellt nu runt jul och nyår. Men idag ääääntligen, efter att ha pratat med både Ticket och Ving typ 8 gånger så har vi äntligen hittat en resa!
Än så länge har vi bara prelimenärbokat, men både jag och Danne tyckte att det var perfekt, så den kommer vi nog att ta. Blir det så, så åker vi till Teneriffa i 8 dagar den 5:e januari!
Väntade man bara ett par dagar efter nyår så sjönk priset på resan ca 10.000:-, helt sjukt.
Dessutom var det ett jättefint hotell, som var perfekt för hela familjen. För barnen så fanns det en massa barnaktiviteter, och dessutom Bamseklubben som jag tror att Lucas kommer tycka är roligt, och för oss vuxna så fanns det ett spa som såg jättefint ut:-)









Cypern juli-08


Kommentarer
Postat av: Amelie

Ser jättefint ut gumman, hoppas ni kommer iväg! :-) Puss

2009-11-18 @ 21:39:50
Postat av: Johanna

Gud, vad härligt det låter! Skönt att lämna vintermörkret och få lite d-vitamin:) Aron och jag var på Teneriffa för 2 år sen, precis vid samma tidpunkt, i början av januari. Vi bodde till en början i Los Cristianos, men bytte sedan upp oss till ett hotell i Adeje. Åh, det var helt underbart! Längtar tillbaka! Kram kram!

2009-11-18 @ 22:05:03
URL: http://rosoraroroda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0