Pytt i panna
Tänkte jag skulle försöka bli lite duktig och dissa halvfabrikaten, och i stället försöka göra mer ifrån grunden.
Så till lunch så blev det hemmagjord pyttipanna.
Visst tar det ju lite längre tid än att bara slänga ner en påse i stekpannen, men det blir ju både godare och nyttigare!
5-6 stora potatisar
4 st korvar
ca 250 g kassler
1 äpple
1 gul lök
Stek potatisen i lite smör och olja, tills den blir mjuk och gyllenbrun.
Häll ner äppletärningarna när potatisen är nästan klar.
Fräs ihop, korven, kasslern och löken.
Blanda ihop allt och häll upp i en serveringsskål. Klart!
Serveras med stekt ägg och rödbetor!
Riktig mat är ju såå mycket godare än halvfabrikat. Då slipper man alla konserveringsämnen, smaktillsättare och SÅ mycket längre tid tar det ju faktiskt inte. Tror det blir billigare i längden också :)